Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: GC3 firmware 3.1 released but error code 16 during installation

  1. #11
    I might be the only one looking at this post. I did not have any errors when installing this firmware. Nortek is unlikely to answer any questions until the final release of 3.1 occurs. I'm assuming since it was pulled, it wasn't meant to be posted on the website yet.
    Are you still at 3.0.1 or 3.0.2? Or did it actually install 3.1 and still give you this error?

  2. #12
    I'm presently at 3.0.2 and can't install 3.1. I try install it with radio modem removed and same error occur again.
    3.1 has been officially released 2 days on their web site before Nortek remove it. The release note of 3.1 still be on the web site, just the firmware file have been removed.Click image for larger version. 

Name:	Capture.jpg 
Views:	110 
Size:	12.4 KB 
ID:	524Click image for larger version. 

Name:	Capture.jpg 
Views:	110 
Size:	12.4 KB 
ID:	524
    Last edited by alaska99; 08-14-2017 at 06:01 PM.

  3. #13
    2Gig released a new version 3.1.0.5572 and now install ok !

  4. #14
    Awesome! I just saw the new firmware as well and was coming here to let you know.

  5. #15
    Well, I just tried to update from build 5571 to 5572 and keep receiving Error Code 17. I tried multiple flash drives as well. So that's going to be fun.

  6. #16
    Bsimmons if you search for technical support, it's not here... Sorry but this forum is near dead and I never got support of tech team here!
    Someone know a real tech support forum for 2gig panel? I'm interested!!

  7. #17
    Quote Originally Posted by bsimmons2024 View Post
    Well, I just tried to update from build 5571 to 5572 and keep receiving Error Code 17. I tried multiple flash drives as well. So that's going to be fun.
    I am getting the same error when trying to update from 5571 to 5572 version of 3.1 firmware. Let me know if you find a solution.

  8. #18
    Only 5 months later, but I can safely say that I was able to upgrade to the 3.1.1 firmware from the 5571 build with no issues.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •