Results 1 to 3 of 3

Thread: Sensor Not Working all of the time

  1. #1

    Sensor Not Working all of the time

    I have a door sensor that during the day when the door is opened is detected and the panel will respond. But at night or the early morning, if I open the door on which the same sensor is at, nothing is picked up, it as if the door was never opened. I get no message warning me that the panel has lost communications with the sensor. Any suggestions why this is happening and how can I fix it. I was thinking of getting a repeater, but before I make the investment, I wanted to make sure.

    Thanks in advance

  2. #2
    Quote Originally Posted by apons View Post
    I have a door sensor that during the day when the door is opened is detected and the panel will respond. But at night or the early morning, if I open the door on which the same sensor is at, nothing is picked up, it as if the door was never opened. I get no message warning me that the panel has lost communications with the sensor. Any suggestions why this is happening and how can I fix it. I was thinking of getting a repeater, but before I make the investment, I wanted to make sure.

    Thanks in advance
    Doesn't make sense unless there is RF Interference at night only? Can there be?

    Can you do a system test do this by pressing Security>Menu>Toolbox>Master Code> System Test

    Test the zones in question during the day and at night and see if there register at the same level at different times

  3. #3
    It's most likely something in your door. Your best bet is to call the nearest Locksmith. They'll be able to fix your door, get you a new key, and or even re-key if for you. Hope this helps

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •